Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Briljant
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 6000000-10000000
Opgericht Jaar: 2018
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Co. van de Jiangxi vestigde Briljant Technologie, Ltd in 2018, het bedrijf gestationeerd in Dongguan en werd opgericht in 2001. Het is een uitvoerige fabrikant van stabiele buitenlandse handelsbedrijven. Het bedrijf heeft een professioneel R&D-team van uitstekende kwaliteit en het meest gevorderde productiemateriaal, belast met het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe producten in de verpakkingsindustrie. welke niet alleen productiekosten, vermindert maar ook levertijd verkort. Sparen klanten op aankoopkosten en controleer alle aspecten van productie. Zorg ervoor dat de productie efficiënt en stabiel is. Verleen de professionele en efficiënte one-stop dienst voor partners. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn hoofdtelefoons, camera's, laptops, schakelaars, horloges, glazen, de producten van de noodsituatiezorg, schoonheidsmiddelen, hulpmiddelen en andere omhulsels van EVA. Vandaag, worden 90% van onze gevallen uitgevoerd naar Europa, de Verenigde Staten, Australië en de Zuidoostaziatische landen met hoog zicht en marktaandeel. Wij geloven dat wij creatief zijn en verhalen met sterkte, emotie en duidelijkheid vertellen! Onthaal aan onze fabriek en wij zullen de beste partner voor uw geval van EVA zijn.

Geschiedenis

2001-2009

- Verblijf bij beginnin

Wij waren de Glazengeval Factory.Experience van Shipai Weida in Motie.

 


2010

- Pak omhoog & Klaar
Dongguan Briljant Verpakkend Co., Itd. werd opgericht.


2011

- Ga ten eerste naar het buitenland
wij begonnen met een website in overzee ALIBABA voor wereldmarkt.


2012

- Eerste Ontwikkeling
Wij bewogen ons aan een nieuw gebouw en breidden onze fabriek uit.

 


2013

- Zeg nooit vermoeid
Plaatsend plan en het doen van voorbereiding voor onze betere toekomst.


2014

- Toon omhoog in publiek
Wij woonden ten eerste de Elektronikamarkt van Hongkong op de Lenteuitgave bij.

 

2018-

- De Technologieco. van Jiangxi Buweilong, Ltd werd opgericht

 

2020

- De Technologieco. van Jiangxi Buweilong, Ltd heeft meer dan 120 werknemersChina Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Dienst

Of u een fabrikant van waardevolle producten of een beroeps bent die, uw gevoelig materiaal organiseren beschermen en wil vervoeren, zijn onze gevallen van douaneeva perfect voor u.

Als gespecialiseerde fabrikant van het geval van EVA met onze faciliteit, veroorzaken wij de maatgevallen die van EVA binnenshuis, kosten houden binnen uw begroting zonder stijl & kwaliteit te offeren.

Met een over decennium van ervaring in het geval van EVA productie processEVA gevallen voor een verscheidenheid van toepassingen, kunnen wij u door het gehele proces, van ontwerp aan levering werken.

 

Een koel geval begint met een goed ontwerp.

Bij Chimi-Geval, hebben wij een groep begaafde ontwerpers die een dozijn jaar van ervaring in het gevalontwerp van Eva opscheppen.

Wij geloven het goede ontwerp zich niet alleen als knap geval bevindt. Het zou de combinatie van stijl, functie, en kwaliteit moeten zijn op het product van de cliënt, doelmarkt & publiek, en uw merkidentiteit die wordt gebaseerd.

Me maak niet ongerust als u geen ontwerp hebt. Vertrouw op wat wij over hartstochtelijk zijn!

Ons Team

Briljant brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Wij zullen allerlei opleiding organiseren om ons te helpen onze eigen capaciteit verbeteren en de de het leren van het team verbeteren capaciteit en samenhang.

China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Het bedrijf organiseert vaak opleiding om de kwaliteit van werknemers te verbeterenChina Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Na het werk, organiseert het bedrijf reizen om van het leven te genieten en een professioneel, verenigd en gelukkig team te bouwen

China Jiangxi Brilliant Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3